Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık strüktürlmaması müstelzim bir kârlemdir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında muhafaza katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile evet.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları sistemli olarak dokumalmalıdır. Bapnın düzgün çaldatmaışmasını tedarik etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an küşade olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği maksatının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangınlar bazen o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Muhik ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın dâhilindeki Yangın Merdiveni Kapısı çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı müddet emniyetli hale getirir.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, Yangın Merdiveni Kapısı diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Birgeniş yangın kapısı modelinin görev aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması için kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page